Vanilleparfait med chokolade og marcipan

For en uges tid siden lavede jeg min første parfait efter den højgravide svigerindes anvisning – og det blev en stor succes. Opskriften er super enkel, og lader kun tilbage at spørge: ‘Hvorfor har du ikke gjort det før nu?’

Nu er jeg så for alvor blevet bidt af en gal isbil, og i aftes fulgte ismaskinens is-variant nr. 2. En klassisk vanilleis helt perfekt til friske jordbær! Den følger der opskrift på og billeder af næste gang, for i går forsvandt det hele, før jeg nåede at forevige noget som helst. Det eneste spor, der er tilbage, er jordbær-pletterne på sønnens t-shirt. Men så har jeg jo heldigvis min Mormors gode råd til, hvordan frugtsaft tages af tøjet 😉

Opskriften på parfait finder du her nederst i indlægget.

Velbekomme!:-)

Parfait m/vanille, chokolade og marcipan

Vanilleparfait m/to slags chokolade og marcipan

Skriv et svar