Min Mormors Kager er nu en virksomhed

Min Mormors Kager tilbyder bagning og hjælp til bagning
Min Mormors Kager er nu en virksomhed og tilbyder bagning og hjælp til bagning

Jeg har længe leget med tanken om at gøre Min Mormors Kager til noget, som jeg kunne glæde endnu flere med. Og nu gør jeg det.

Min  Mormors Kager er derfor nu udvidet til også at omfatte køkkenkonsultering og bagning til dig, der har brug for det. Måske har du bare brug for lidt råd og vejledning. Måske har du brug for, at jeg bager for dig. Måske bliver I få, måske bliver I flere. Uanset dit behov, kan Min Mormors Kager helt sikkert hjælpe dig godt på vej.

     

  

  

  

Hvordan kontakter jeg Min Mormors Kager og hører mere?

Min Mormors Kager tilbyder bagning og hjælp til bagning
Jeg bager gerne kagen for dig…

Under menupunktet ‘Hjælp til din kage’ kan du læse mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med. Og ser du selv et andet behov end det, jeg har beskrevet, så skriv endelig til mig, så vi kan få en snak om det.

 

Min Mormors Kager tilbyder bagning og hjælp til bagning
…eller kommer med forslag til, hvad du kan servere til eftermiddagskaffe for 15 personer

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Skriv et svar