Den første fødselsdag og den første give-away

Bloggens første fødselsdag

Fødselsdags-kokosmakroner og det nye fødselsdagsservice 🙂

I dag er det bloggens fødselsdag! HURRA HURRA HURRA! Min Mormors Kagers første fødselsdag! Det er helt vildt at tænke på. For 1 år siden sad jeg – storsvedende og meget gravid med computeren balancerende på maven – og oprettede domænenavnet minmormorskager.dk og krydsede fingre for, at det var ledigt. Inden da og siden da er der blevet bagt et utal af kager. Mange rigtig gode, mange mindre gode (bare rolig – de kommer ikke på bloggen). Det er der sådan set ikke noget nyt i. Det nye er, at jeg begyndte at fotografere dem og dele dem med jer! Og det er så sjovt, at jeg tænker at blive ved lidt endnu.

Til en fødselsdag hører sig gaver, og bloggen ønskede sig nyt service. Så det fik den selvfølgelig 🙂 Det var tiltrængt, synes jeg. Min mand var mindre begejstret. Men nok om det, for hvad med, om I også kunne få en gave, når nu Min Mormors Kager har fødselsdag?

Det må være noget, som hører sig til en fødselsdag, og som jeg selv er rigtig glad for at bruge i mit køkken. Det kan da kun være cupcakeforme fra Cups4cakes! Jeg har omtalt Camilla og hendes fantastiske forme tidligere, men nu får du altså selv mulighed for at vinde nogle af hendes cupcakeforme, så du selv kan blive lige så begejstret, som jeg er.

Cups4cakes cupcakeforme

Mit eget lille udvalg af Cups4cakes’ flotte forme

Give-awayen består af:

 • 2x 25 stk papforme – 1 m/popcorn motiv (som er Cups4cakes’ eget design) og 1 m/vandrette striber
 • 2x 25 stk papirforme -1  m/hvid bund og jordbær og 1 m/tigerstriber
 • 1x Wilton 2D tylle
 • 1 rulle m/50 engangssprøjteposer

Alle produkterne kan ses på www.cups4cakes.dk

Hvordan vinder jeg?
Du skal blot skrive en kommentar om, hvilken slags cupcake/muffins du gerne vil bage i formene, så deltager du i lodtrækningen om at vinde. Jeg trækker en tilfældig vinder på søndag d. 10. maj kl. 21.00.

Skulle du være så uheldig ikke at vinde, så hold godt øje med Cups4cakes’ facebookside, for Camilla har også planer om en giveaway af sine egne forme, når hendes side når 1250 medlemmer.

Jeg glæder mig helt vildt til min første give-away og til at læse alle jeres gode forslag til cupcakes 🙂

Og opskriften på LCHF kokosmakroner får I i øvrigt en anden dag…

15 comments

 1. Anja Kristjansen says:

  Jeg vil selvfølgelig bage makronmuffins i formene… måske varieret med chokolade eller nougat eller hakkede nødder eller karamelstykker eller… Ja, mulighederne er mange – og kagerne er lige gode hver gang!!

 2. Pia Christiansen says:

  Jeg vil bage nogle lækre cupcake med rabarber (egen avl), hvid chokolade og kokos. Samt nogle med chokoladekage med hakket mørk chokolade i, disse 2 hitter altid og de er gode med og uden topping 🙂

 3. Mirian Højmark says:

  Jeg vil bage babanmuffins, med hvid chokolade og toppe med en ostecreme smagt til med lime .

 4. Mette says:

  Jeg vil bage nogle lækre muffins, bestående af en lys basis/grunddej, tilsat lækre brombær og hindbær fra haven (både friske og frosne kan bruges), og grofthakkede mandler, for at give lidt knas. Bærrenes friskhed passer rigtig godt til den søde muffinsdej.

 5. Jean Rasmussen says:

  Jeg ville bage nogle lækre lyse muffins med frosne hindbær i, det smager sååå lækkert… og de ville blive vildt indbydende i de der lækre forme så krydser fingre 🙂

 6. Malene Thyssen says:

  Jeg ville uden tvivl bage en vanille cupcake med friske hindbær, hvid chokolade og lidt marcipan… Den smager fantastisk!
  Men lige netop disse forme egner sig også vældig godt til at lave mini kiksekager i – de små runde Mariekiks passer perfekt ned i pap-formene 🙂

 7. Charlotte L Hansen says:

  Tillykke med det 1. ste år

  Rababermuffins med æbler og og rødbed/ost topping

 8. Nivi says:

  Jeg ville tage min lille søn med og bage “de syv små dværges muffins” fra min egen gamle Anders And kogebog.. Har så mange gode minder fra min barndom med at bage de muffins, og det ville være sejt med de forme 🙂 Tiger’en tror jeg at jeg vil bruge til cornflakes/chokolade konfekt – også med knægten.. 🙂

 9. Nadia says:

  Hmm… Jeg ville bage et par super lækre sukkerfri peanutbuttermuffins! 🙂 Man går nemlig aldrig galt i byen med peanutbutter!

 10. Louise Mølbæk says:

  Kære alle,
  Tusind tak for jeres kommentarer og gode forslag til muffins og cupcakes, som vil egne sig godt til at bage i de lækre forme fra Cups4cakes.dk.
  Jeg er virkelig blevet inspireret!

  Ved hjælp af findenvinder.dk er den heldige vinder blevet Pia Christiansen. Stort tillykke Pia!

  Jeg håber, I vil være med også ved næste giveaway 🙂

  KH. Louise

Skriv et svar