Så kom vi på den anden side af en uge, som i den grad har stået i bagningens tegn, også lidt mere end normalt – selv for mig:-)
En af kagerne til house warmingens kagebord var cookies m/müsli og daim, og de vakte heldigvis stor jubel. Det håber jeg også, de vil gøre hos dig. Jeg fik grundopskriften af en anden kage-kone for kort tid siden og tænkte, at de måtte prøves. Jeg fik 24 store cookies af portionen.
Her er opskriften, som jeg lavede den:
- 225 g blødt smør
- 330 g mørk muskovadosukker
- 2 æg
- 1 tsk vanille (Dr. Oetker Vanilje Twister)
- 320 g hvedemel
- 1½ tsk natron
- 1 tsk salt
- 200 g müsli (jeg bruger gerne den m/dadler og kokos fra Urtekram, men den alm. m/rosiner, kokos, hasselnødder og bananchips er også god, hvis du bare sier bananerne fra)
- 200 g hakket daim
Sådan gør du:
- Pisk smør, sukker og vanille sammen til en luftig masse
- Tilsæt æg og pisk igen godt
- Bland mel, salt og natron i en skål og vend det i dejen til den er ensartet
- Tilsæt til sidst müsli og daim
- Sættes på bageplader med to skeer – lav god afstand da de flyder ud. Ca. 8 pr. bageplade
- Bages ved 200 g varmluft ca. 10-12 minutter og afkøles på en rist
Jeg elsker cookies med iskold mælk til, men nyd dem som du har lyst til
Velbekomme!:-)